Algemeen

Distaroom is volledig aan te passen aan jouw huisstijl. Je kunt logo’s uploaden en kleuren veranderen. Hiermee maak je een professionele indruk bij je klanten.

Je kunt een algemene boodschap instellen die wordt verstuurd wanneer je mensen uitnodigt om deel te nemen aan je meeting. Bij het uitnodigen kun je deze als je dat wilt nog verder personaliseren.

Je kunt Distaroom tot 7 dagen gratis proberen. Probeer het zelfstandig of neem contact op met onze sales afdeling op 0880123999. We laten je graag zien hoe je het meeste uit Distaroom kunt halen.

Dit hangt af van het type pakket dat je hebt afgesloten. Op deze pagina vind je meer informatie over de eigenschappen van de verschillende pakketten.

Je maakt heel eenvoudig een account aan via ons registratie paneel. Heb je daarbij hulp nodig? Schroom niet om contact op te nemen met onze support afdeling. We zitten voor je klaar!

Je kunt deelnemen aan DistaRoom meetings zonder het aanmaken van een account. Wil je zelf meetings aanmaken en beheren, dan moet je een account aanmaken.

DistaRoom werkt in alle moderne browsers. We adviseren je om gebruik te maken van Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.

DistaRoom is volledig webbased en werkt in iedere moderne browser. Ongeacht welk besturingssysteem je computer, laptop, tablet of telefoon bevat.

DistaRoom is volledig webbased en werkt in iedere moderne browser. Ongeacht welk besturingssysteem je computer, laptop, tablet of telefoon bevat.

Beheer omgeving

Je kunt eenvoudig nieuwe rooms aanmaken in de beheeromgeving. Geef de room een naam, beveilig deze eventueel met een pincode of doorknocking en klik op create. De room is direct beschikbaar en je kunt anderen uitnodigen om je te joinen.

In de beheeromgeving van DistaRoom kun je eenvoudig nieuwe gebruikers aanmaken. Medewerkers krijgen vervolgens een mail en kunnen hun account opzetten. Ook kun je per gebruiker de rechten in het systeem instellen.

Kosten en facturatie

Ja, je kan tussentijds je licenties aanpassen. Extra licenties worden direct gefactureerd. Tussentijds downgraden kan niet, downgraden kan aan het eind van je huidige periode. Afhankelijk van je abonnement is dat per maand of jaar. Je kunt in het beheerpaneel al wel aangeven dat je wil downgraden, dit wordt aan het einde van de periode automatisch verwerkt.

Bij het selecteren van uw pakket heeft u de keuze om per maand of per jaar te betalen. Distaroom wordt per maand vooraf gefactureerd.

De kosten van DistaRoom hangen af van het type pakket wat je bij ons afneemt en het aantal gebruikers. Ook is het afhankelijk van of je maandelijks of per jaar wilt betalen. Een overzicht van alle tarieven vind je hier.

Het gebruik van DistaRoom is gratis voor deelnemers die door de host worden uitgenodigd. Om zelf Rooms te hosten, moet je een abonnement afsluiten. Meer informatie over onze verschillende abonnementen vind je hier.

Meeting

DistaRoom werkt zowel met bekabelde headsets en oordopjes als draadloze. In de meeting kun je instellen over welk audio kanaal je de audio wilt ontvangen.

Je kunt je camera uit zetten door op het camera icoontje te klikken in de meeting? Wil je de camera weer aanzetten? Druk nogmaals op het icoontje.

Je kunt je tablet eenvoudig koppelen om schetsen te maken. Dit doe je op een zelfde manier als het delen van je scherm, alleen kies je dan om de schets tool te openen.

In de meeting omgeving mute je simpel je audio door op het microfoon icoontje te klikken. Wil je de audio weer un-muten? Druk nogmaals op het icoontje.

Met DistaRoom kun je eenvoudig verschillende schermen delen. Druk op het + icoontje en kies welk scherm of tabblad je wilt delen.

Met DistaRoom kun je gepersonaliseerde emails en sms berichten versturen om anderen uit te nodigen. Dit kan zowel vanuit de beheeromgeving als vanuit de meeting zelf.

Klanten kunnen via een uniek gegenereerde link de meeting joinen door deze in de browser te openen. Ook kunnen ze naar join.distaroom.com gaan om de uniek gegenereerde code in te voeren.

Als agent kun je via het beheerpaneel verbinding maken met de meeting. Op de overzichtspagina van al je meeting rooms klik je op het pijl icoon en je zit in de meeting.

Als host van de meeting kun je via het beheerpaneel de meeting bereiken door op het pijl icoontje te klikken. Anderen kunnen via een uniek gegenereerde link de meeting joinen. Je kunt deelnemers uitnodigen door hen een mail of sms te sturen, of door de link te kopieren.

Veiligheid

Distaroom werkt volledig in uw browser. Downloaden en installeren is daarom niet nodig.

DistaRoom maakt gebruik van volledige end to end encryptie. De gegevens worden uitgewisseld tussen u en degene met wie u een meeting heeft, zonder tussenkomst van derden. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht op onze veiligheid pagina.

DistaRoom verzamelt enkel de hoogst noodzakelijke gebruikersgegevens en zal deze nimmer verkopen aan derde partijen.

DistaRoom is AVG compliant en acteert enkel binnen de wettelijke kaders. We bewaren enkel de hoogst noodzakelijke gegevens. Onze software is zo opgebouwd dat niemand met uw meetings mee kan kijken. Voor meer informatie over dit onderwerp neem een kijkje op onze veiligheid pagina.

Veiligheid staat voorop binnen Distaroom. Onze software is AVG compliant en volledig gebouwd naar richtlijnen van ISO-27001 (informatiebeveiliging). Distaroom wordt volledig gebouwd en gehost op Nederlandse bodem. Meer hierover kun je lezen op onze veiligheid pagina.