Distaroom kan

DistaRoom is veilig en AVG Proof

ISO 9001
ISO 9001

DistaRoom is gecertificeerd voor ISO 9001, een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid.

Lees meer

ISO 27001
ISO 27001

Naast ISO 9001 is DistaRoom ook gecertificeerd voor ISO 27001, een standaard die gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat

Lees meer

NEN 7510
NEN 7510

De norm NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. De norm is gebaseerd op de Code voor Informatiebeveiliging

Lees meer

AVG Proof
AVG Proof

DistaRoom is AVG Proof en verzamelt geen onnodige persoonsgegevens, heeft duidelijke interne richtlijnen ten aanzien van persoonsgegevens en alle data staat opgeslagen in een Nederlands datacenter.

Lees meer

Handige functies voor remote teams

Voor verkopers, buitendienstmedewerkers en consultants

featured

Scherm delen

Naast de camera is het mogelijk om meerdere tabbladen en/of schermen realtime te delen. Kies welk scherm zichtbaar is voor de klant/client.

Aantekeningen maken

Maak realtime aantekeningen op een tabblad en laat deze aan de klant/client zien. Het (aan)tekenveld is eenvoudig in gebruik.

Rondleiding aanvragen

Stuur via een SMS een link naar de klant/client. Door deze link te openen kan de klant/client een rondleiding geven via de smartphone.

Eenvoudig en snel verbinden

DistaRoom is eenvoudig in gebruik, waardoor relatief snel en veilig videogesprekken kunnen worden opgestart.

Ervaar DistaRoom zelf en start vandaag

Probeer DistaRoom 7 dagen gratis en til jouw online meetings naar het volgende level