Privacy & AVG

Verwerkersovereenkomst
Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en op het gebruik van DistaRoom is deze Privacyverklaring  en de Verwerkersovereenkomst van toepassing. De verwerkersovereenkomst is hieronder te vinden en wordt op verzoek kosteloos toegestuurd.

Naast de Privacyverklaring en Verwerkersovereenkomst zijn ook altijd de Gebruiksvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden van toepassing. 

Download de Verwerkersovereenkomst – Nederlands

Voor de Verwerkersovereenkomst geldt dat u een PDF-viewer (zoals bijvoorbeeld Adobe Reader) nodig heeft om ze te bekijken. Adobe Reader kunt u hier gratis downloaden.

Privacy verklaring
DistaRoom doet haar best om er voor te zorgen dat er op zodanige wijze met uw persoonsgegevens wordt omgegaan dat uw privacy zo veel als mogelijk wordt beschermd en gewaarborgd. DistaRoom houdt alleen die persoonsgegevens bij die zij nodig heeft om u van dienst te kunnen zijn, voor het bijhouden van webstatistieken en om te kunnen voldoen aan de verplichte vereisten.

Communicatie via e-mailverkeer
DistaRoom bewaart e-mailberichten die u naar ons verzendt op een beveiligde mailserver. Het kan voorkomen dat wij persoonlijke gegevens bij u opvragen die relevant zijn voor die diensten van DistaRoom. Dit maakt het voor ons mogelijk om uw vragen te beantwoorden en de diensten van DistaRoom naar het best van ons kunnen uit te voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van DistaRoom of die van een derde partij waarmee DistaRoom een
verwerkersovereenkomst heeft opgesteld.

Inzage persoonsgegevens
De Wet bescherming persoonsgegevens geeft je het recht op inzage in je persoonsgegevens. Dit betekent dat DistaRoom desgevraagd inzage verschaft in welke persoonsgegevens er van je zijn geregistreerd en voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden verwerkt.

Cookies
DistaRoom verzamelt en bewaart bepaalde informatie van bezoekers over het gebruik van deze website, zoals de datum en tijd waarop u de website heeft bezocht, het type browser, browser-taal, het Internet Protocol (IP) adres van de door u gebruikte computer, het aantal hits, welke pagina’s en sub-pagina’s eerder zijn bezocht en de duur van de gebruikerssessie. Deze informatie wordt verzameld via een cookie. Een cookie is een tekstbestand dat door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. In onze cookies wordt geen naar personen te herleiden informatie opgenomen. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar doorgaans kunt u de instelling van uw browser wijzigen om dat te verhinderen. Als u geen cookies wilt ontvangen, kijk dan onder de Help-functie van uw Internet-browser om te zien hoe u alle cookies kunt blokkeren. U kunt ook een seintje ontvangen voordat een cookie wordt opgeslagen.

Verstrekking aan derden
DistaRoom houdt geen unieke persoonsgegevens bij (bijvoorbeeld uw naam of e-mail adres), tenzij u daarvoor kiest en deze informatie specifiek vermeldt. Alle gegevens die u zelf op onze website invoert, komen terecht bij DistaRoom. DistaRoom stelt zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking.

Wijzigingen
DistaRoom houdt zich het recht voor ten allen tijde wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring overeenkomstig geldende wet- en regelgeving. Controleer daarom deze webpagina van tijd tot tijd om te zien of er veranderingen zijn opgetreden.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch (088 0123 999) bereiken of mailen (support@distaroom.com).