Schot in de zaak

In de advocatuur kan effectieve en efficiënte samenwerking een zaak maken of breken. Van het communiceren met collega’s, getuigen of experts tot het voorbereiden van cliënten op een zaak, effectieve interactie is cruciaal voor een goede afloop.

Advocaten streven er naar om altijd beschikbaar te zijn wanneer hun klanten hun nodig hebben. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Vooral als je cliënt of jezelf in het buitenland is. De videobel diensten van DistaRoom helpen je om overal en altijd in persoonlijk contact te staan met je cliënten, zonder kostbare factureerbare tijd te verliezen aan reizen.

Advocaat in contact met cliënt op DistaRoom

Advocaten krijgen het meest voor elkaar als ze samenwerken. Doordat binnen veel advocatenkantoren de nadruk ligt op factureer baar zijn, hebben veel advocaten simpelweg niet de tijd om te reizen voor een vergadering of training. Met DistaRoom voor advocaten ontmoet het team elkaar online om samen documenten samen te stellen, om samen een training te volgen of een zaak voor te bereiden. Dit is met name waardevol voor grote kantoren met meerdere kantoorlocaties.

Voor zaken waar voor een rechtbank, bemiddelaar of arbiter verschenen moet worden, is een goede voorbereiding het halve werk. Met de HD videobel diensten van DistaRoom oefen je argumenten en getuigenissen samen met je cliënt, zodat deze op de dag dat het in de praktijk moet gebeuren zo goed mogelijk uit de verf komt.

Waarom advocaten kiezen voor DistaRoom

Veilig en AVG proof

DistaRoom is AVG compliant en ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. We maken gebruik van een versleutelde SSL verbinding en End-to-End encryptie. Wat je bespreekt met je cliënt blijft tussen jullie.

Plug and play

DistaRoom is plug and play en werkt vanuit iedere browser op elk apparaat. DistaRoom is hierdoor uitermate geschikt voor contact met minder technische cliënten.

Scherm delen

Bereid samen met je team je verdediging voor. Laat je cliënt zien wat je aanvalsplan is en optimaliseer samen.

Aantekeningen maken

Koppel je tablet en gebruik deze als kladblok om het verloop van de zaak uit te schetsen voor je cliënt. Geen tablet bij de hand? Gebruik dan de ingebouwde schets functionaliteit.

Ervaar DistaRoom zelf en start vandaag

Probeer DistaRoom 7 dagen gratis en til jouw online meetings naar het volgende level