Krijg meer gedaan in minder tijd

Plan gesprekken met je klant om de laatste bevindingen van je onderzoek te delen, spar over nieuwe ideeën, of help je klant op afstand met het zijn modem in de meterkast. Met DistaRoom voor buitendienst medewerkers bied je je klanten service op hetzelfde hoge niveau als altijd, maar dan goedkoper en sneller.
Buitendienst medewerker gebruikt DistaRoom op de bouwplaats

Gebruik DistaRoom voor effectieve en resultaatgerichte meetings.

Aantekeningen maken

Verander je tablet in een kladblok! Teken op de tablet en laat dit realtime aan de klant zien. Zo kun je diverse berekeningen of aantekeningen maken zoals je doet bij een face-to-face afspraak. Geen tablet? Gebruik de ingebouwde schets functionaliteit.

Scherm delen

Informatie wordt maar voor een klein deel verbaal overgebracht. Visuele content helpt je met het verduidelijken van je boodschap en kan het verschil betekenen tussen of de klant je wel of niet begrijpt. Distaroom deel je eenvoudig één of meerdere schermen of tabbladen.

Rondleiding modus

Met de rondleiding modus kan een bezoek eenvoudig worden nagebootst. Switch van computer naar mobiel en vice versa. Kijk realtime mee naar bijvoorbeeld de kantoorsituatie of neem een kijkje in de meterkast.

Ervaar DistaRoom zelf en start vandaag

Probeer DistaRoom 7 dagen gratis en til jouw online meetings naar het volgende level