Modern onderwijs voor moderne leerlingen

DistaRoom helpt scholen, universiteiten en andere onderwijs instellingen om effectief en efficiënt les te geven door gebruik te maken van veilige, snelle en eenvoudige videocommunicatie.

Binnen onze gebruiksvriendelijke beheer omgeving zijn binnen een handomdraai virtuele klaslokalen voor verschillende doeleinden op te zetten. Dit maakt DistaRoom uitermate geschikt voor zowel de kleine als grote onderwijsinstellingen.

Gebruik DistaRoom om klassikaal les te geven, voor één op één mentorgesprekken, bijles, oudergesprekken en tentamens.

Betrek (minder mobiele) vrienden en familie van leerlingen bij grote evenementen als diploma uitreikingen, kerstvieringen en school musicals.

Leerling krijgt les op afstand via DistaRoom

Effectief onderwijs op afstand met DistaRoom

Veilig en AVG proof

DistaRoom is AVG compliant en ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. We maken gebruik van een versleutelde SSL verbinding en End-to-End encryptie.

Aantekeningen maken

Koppel je tablet en gebruik deze als schoolbord! (aan)tekeningen worden real-time getoond. Geen tablet? Gebruik dan de ingebouwde schets functionaliteit.

Scherm delen

Met DistaRoom zet je eenvoudig presentaties op voor je studenten. Je kunt meerdere schermen tegelijk klaar zetten en switcht met één klik van het ene naar het andere scherm.

Tentamens afnemen

Neem veilig tentamens af en voorkom fraude door student de ruimte te laten filmen. Met de rondleiding modus switch je eenvoudig tussen computer en mobiel.

Ervaar DistaRoom zelf en start vandaag

Probeer DistaRoom 7 dagen gratis en til jouw online meetings naar het volgende level