Meer deals in minder tijd

Traditionele verkopers hebben gemiddeld 2 à 3 afspraken van ongeveer een uur op een dag. De rest van de dag zijn ze onderweg van de ene naar de andere afspraak.

Het grootste deel van de dag zijn ze dus bezig met activiteiten die geen waarde toevoegen, maar enkel geld kosten. Denk alleen maar eens aan de benzine die nodig is om alle afspraken af te leggen.

Je verkoopteam wil meer deals closen, sneller targets behalen en  hogere bonussen in de wacht slepen. Om dit te bereiken hebben ze effectieve en efficiënte manieren nodig om met klanten en prospects te communiceren.

Met DistaRoom kunnen verkopers 2 tot 3 keer meer verkoopgesprekken voeren per dag en bezig zijn met datgene waar ze voor zijn aangenomen: deals binnen slepen.

Bekijk hieronder hoe DistaRoom jou en je verkoopteam kan helpen om targets te overtreffen.

Verkoper zit achter computer en werkt met DistaRoom

Waarom verkoopteams meer verkopen met DistaRoom

Eenvoud

Distaroom is voor zowel verkopers als klanten eenvoudig in gebruik. In de beheeromgeving zetten verkopers een meeting met één klik op. Klanten kunnen deelnemen zonder installaties en registraties. Distaroom werkt in alle browsers op alle apparaten.

Scherm delen

Informatie wordt slechts deels verbaal overgebracht. Visuele content helpt je met het verduidelijken van je boodschap en kan het verschil betekenen tussen het wel of niet binnenhalen van een deal. Met Distaroom deel je eenvoudig één of meerdere schermen of tabbladen.

Rondleiding modus

Switch eenvoudig over van de webcam van de computer naar de camera van een mobiel. Je kunt hiermee een 360 view van je product bieden of de klant kan bijvoorbeeld zijn meterkast laten zien.

Aantekeningen maken

Verander je tablet in een kladblok! Teken op de tablet en laat dit realtime aan de klant zien. Zo kun je diverse berekeningen of aantekeningen maken zoals je doet bij een face-to-face afspraak.

Ervaar DistaRoom zelf en start vandaag

Probeer DistaRoom 7 dagen gratis en ervaar hoe jouw online meetings naar het volgende level gaan