Zet DistaRoom in wanneer contact op locatie niet noodzakelijk is​

DistaRoom ondersteunt medische consulten met een diagnostisch of therapeutisch karakter. Verbind dokters, patiënten en specialisten voor eenmalige of terugkerende afspraken.

Met onze NEN-7510 certificering voor informatiebeveiliging in de zorg draagt DistaRoom zorg voor een veilige en verantwoorde afhandeling van gedeelde gegevens en privacy.

DistaRoom werkt eenvoudig en snel. Met een simpele druk op de knop worden meetings gestart. Deel de link met de patiënt die zonder het aanmaken van een account kan deelnemen. DistaRoom is geschikt voor alle moderne browsers en apparaten.

Dokter heeft contact met patiënt via DistaRoom

Geavanceerde technologie, vertrouwde zorg

Veilig en AVG proof

DistaRoom is AVG proof en ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. We maken gebruik van een versleutelde SSL verbinding en End-to-End encryptie.

Scherm delen

Deel één of meerdere schermen. Laat resultaten van het onderzoek aan de cliënt zien of deel foto's voor intercollegiaal overleg.

Rondleiding modus

Switch eenvoudig over van de webcam van de computer naar de camera van een mobiel. De cliënt kan de thuissituatie laten zien of het herstel van een wond in beeld brengen.

Ervaar DistaRoom zelf en start vandaag

Probeer DistaRoom 7 dagen gratis en til jouw online meetings naar het volgende level